Theta, Dragostea Mea

Azi am leșinat la yoga. (Sunt bine!)

M-a mâncat fUarte tare în fund să beau o cafea neagră, tare, în ziua 7 de detox (când corpul se curăță pe toate părțile), după vreo 3 săptămâni de pauză. Asta pentru că am aflat eu că unii clienți au dat jos și mai mult când au băut cafea.

Doamna Maria, e nevoie mare să strunim aceste porniri de facem totul aici, acum. Nu mai pârloliți câmpiile și otrăviți fântânile, doamna Maria! Mai veniți și altă dată la detox, nu se termină lumea!

După ce am băut cafea tare după pauză de 3 săptămâni, în plin detox, la final de sesiune de yoga m-am aplecat să ridic propsurile, m-am ridicat brusc și rezultatul a fost că am ajuns la podea, cu filmul tăiat. Asta nu e așa de grav. Mult mai grav a fost că pulsul meu era 197 și nu scădea cu nimic.

Toată lumea zumzăia în jur, inclusiv Ana Bună, care se băga printre picioarele tuturor să pună și ea mâna unde puneau ceilalți… (Iubita Mea! <3). Au sunat la spital, erau pe poziții. Când m-am liniștit puțin și n-am mai văzut negru și n-am mai simțit că îmi sar ochii din cap, am intrat în Theta și (mi)am scăzut pulsul în… 30 de secunde de la 197 la 100. După ce minim 15 minute încercasem multe alte variante și urma spitalul.

Morala 1 este că never will I ever drink coffee anymore. Ei, să nu exagerăm! Nu pe timp de detox. Clar NU este pentru mine!

Morala 2 este că ADOR Theta și nu încetează să mă uimească la fiecare întâlnire cu ea! ❤

Am aflat despre Theta acum peste 10 ani de la Iubita de Oltea Tudose și am primit și eu și băieții mei (lui Ștefan – Oltea i-a salvat un dinte fracturat peste care stomatologii puseseră cruce și ne așteptau la extracție, just to name a few) multe daruri de-a lungul timpului de la această terapie minunată! ❤

În aprilie anul acesta am fost la primul modul de terapeut cu Andreea Ioniță și inițial am fost pentru mine și familia mea. Apoi am realizat că îmi place atât de mult, încât e musai să rostogolesc bulgărele ăsta de bine în lume!
Și am fost și la al doilea. Și am început și practica acum o lună. Și am deja o clientă recurentă (uhuuu!!!) și mai multe cliente care au venit prin recomandări de la alte cliente fericite, which is amazing. 🙂

Practica e și pentru femei și pentru bărbați, să ne înțelegem! 🙂 Și constă în intrarea în Theta (o frecvență a creierului cu care ne întâlnim cu toții zilnic înainte de a adormi) și lucrul de acolo cu blocaje, evenimente provocatoare, credințe limitative, situații de sănătate. And sky is the limit. Al șaptelea plan, de fapt și de drept! 🙂

Vă aștept cu super iubire la terapie! Online și fizic. Să știți că s-a plâns la fel de bine și la laptop și pe canapea. ❤ (Nu e musai să plângem, dar se întâmplă!). Eu sunt așa de încântată și recunoscătoare, că nu știu cum s-o folosesc mai mult.

Până la finalul lui ianuarie ședințele sunt pe bază de donație. Apoi, după modulul 3 și diploma finală, să te ții euro în cont! ❤

Mă găsiți aici și aici.

Cu iubire de Theta și de oameni,
Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.