Ce fac complet diferit la copilul 3

Mă pun pe mine pe primul loc. Și aș putea încheia aici, dar explic totuși. 🙂

Cu Matei cel Bun am stat 2 ani acasă, bot în bot. Și a fost divin. Evoluția lui a fost wow. Instinctele mele de mamă și femeie s-au activat și asta mi-a adus multe beneficii și mie, nu doar lui.

Apoi, 2,6 mai târziu, a venit Iubitul de Ștefan. Cu care am stat acasă până la 11 luni, apoi am mers la program de 6 ore, cât timp el stătea cu mama.
Asta până la 2 ani ai lui, când mi-am dat demisia și mi-am pornit propriul magazin online.

Și aici a început perioada mea de 17 joburi într-unul. Mama a plecat la ea acasă și eu mă ocupam de doi copii, de casă, de masă și de TOT magazinul. Când zic tot, I really mean it. Produsele nu le făceam eu, în rest făceam tot. A și nici grafica. Grafica o făcea Draga de Ina! ❤

Și am ținut-o așa, cu sufletul la gură, vreo 4 ani de zile. Cu doi copii mici, care aveau nevoie de toată atenția mea și cu alte 13șpe slujbe pe lângă.

Cel mai probabil eram în burn out, dar habar nu aveam. De ce nu ceream ajutor? N-aș ști să zic. (Don’ get me wrong! Iubitu’ Frumosu’ a fost shoulder la shoulder din prima zi de tăticie, dar dânsul mai și lucra în afara casei, acuma ce să facem). Probabil pentru că îmi plăcea rolul ăla de Madre Teresa, care este peste tot. (Mai târziu în viață aveam să aflu că dumneaei a avut private get și tot suportul din lume, dar cât trăim învățăm!).

Singurele momente pe care mi le luam erau conferințele de parenting. La care mergeam fără număr fără număr, de vineri până duminică. Notițe peste notițe, întrebări peste întrebări, cu 0 remușcări, că doar făceam totul pentru copii, nu pentru mine, nu? Dar, ce să vezi, ȘI MIE mi-au folosit enorm toate informațiile adunate, procesate, mestecate. Pentru că de la un punct încolo s-a făcut marele declic!
Woman! Tu îi tratezi pe copiii ăștia ca pe niște zei (și e foarte OK), dar pentru TINE ce faci, care este exemplul pe care li-l dai?

(A! Mai făceam ceva! Mergeam la terapie de grup! 4 ani am mers. Și a fost salvarea și supapa mea! Thank you girls! ❤ ❤ <3. Și kineto făceam, pentru că eram obligată.)

*** *** ***

În 2017 am dat restart, când am întâlnit-o pe Iubita de Lia Bolte. Practic în tabăra din Thailanda eu am plecat o femeie și m-am întors cu totul altcineva. Am scuturat tot bagajul pe care îl căram de hăt 35 de ani, am plâns în hohote, am râs cu lacrimi, am respirat și am eliberat on and on and on and on.

Cut. În februarie 2021 am născut-o pe Ana Banana și am știut că de data asta voi proceda complet diferit. Și așa a și fost. Mai întâi, timid, am plecat la câte un masaj, un epilat, o manichiură.
Apoi la o yoga pe somnul ei, cu monitorul lângă laptop. Și apoi am scos arsenalul. Și am aproape 1 an de când fac ZILNIC ceva pentru mine.

Luni merg la yoga lângă casa, marți merg la kineto cu Ana cu tot (ea se joacă precum la dânsa acasă, pentru că merge acolo de la 6 luni), miercuri fac masaj DIVIN cu Iubita de Grați și punem planeta la cale. Joi fac yoga online cu iubita de Alexandra și vineri fac masaj cu Oana. ❤ Și programul meu e mai ceva ca Tora. Extrem de rar mă abat.

Și extrem de mult mă încarc! Și am răbdareee, cu carul! Cu Ana și Ștefan, cel puțin. Ana e foarte mică și cum alt copil nu mai fac, arunc pod peste timp și știu că într-o bună zi va mânca, într-o bună zi va dormi și într-o altă bună zi va pleca de acasă. Soon, very soon. 😦 Iar Ștefan e copia mea și ne potrivim și ne contopim.

Cu Iubitul Amazing și cu Matei-Primul-Meu-Maestru ne mai apăsăm butoane, dar modul în care reacționez este foarte diferit față de acum 6 ani.

Pentru că am RESURSE, am paharul plin, am de unde să dau.

Așa că fac PENTRU MINE tot ce fac (pentru corpul, creativitatea, abundența mea), daaar bulgărele meu de zenuială se rostogolește apoi, mai întâi, spre familia mea, spre prieteni și spre clienți. (Nici prin cap nu-mi dădea, dar în aprilie am făcut primul modul de Theta Healing, recent pe al doilea și am început deja practica și a fost și este wow și mă simt atât de recunoscătoare pentru flow-ul ăsta din viața mea. Vă aștept cu iubire la ședințe.)

Și lucrurile se așează ATÂT de frumos și lin și curgător în viața noastră după tot acest lucru cu corpul (Instrument minunat, te iubesc!) și cu mintea. <3<3<3

Cu iubire de sine și de oameni,

Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.