Ce nu negociez

Era august și eu eram în Bulgaria.
Minunata de Crina a lansat o provocare. O provocare de abundență și prosperitate, timp de 8 zile.
Și cum foarte multe lucruri bune vin către mine pentru că am ușa și ferestrele deschise și pentru că sunt optimistă și pentru că văd în primul și în primul rând partea plină a paharului, așa am văzut și mesajele ei, pe care altfel aș fi putut să le trec cu vederea.

Și m-am înscris în acel „prosperity challenge” gratuit și chiar mi-am făcut temele zi de zi. Și pe măsură ce răspundeam întrebărilor, mai descopeream câte o credință limitativă legată de bani. Am realizat, printre altele, că nu-mi dau voie. Da, da, știu că sunt femei și bărbați care nu își dau voie nimic. Mulțumesc frumos! Eu mă compar cu mine în evoluție. Și am primit un clopoțel deasupra capului: da, îți dai voie la masaj, da, îți dai voie în tabere, da, îți dai voie să îți cumperi rochii, dar altfel ești foarte doamna învățătoare cu tine și toată ziua te pui să scoți unghiuțele și batistuța la marginea băncii. Wow! Ce conștientizare!

Și atunci m-am aruncat cu toată încrederea înainte și am cumpărat cursul deep al Crinei despre bani. Pentru că, da, săptămâna gratuită de prosperitate a fost urmată de un curs în adâncime despre bani, pe bani, ce să vezi. Și am optat pentru varianta full option! Cu grup de facebook, cu mastermind, cu miere și cu diamante. Good girl, Maria! Treat yourself! Treasure yourself! Și… mi-am schimbat viața! Da, da, nu sunt vorbe goale, nu este o hiperbolă, nope, chiar mi-am schimbat viața! Eu nu voi mai putea gândi niciodată la fel despre bani, abundență, prosperitate, standarde și nivele NENEGOCIABILE.

Doar că, așa cum spunea Draga de Tatiana în live-ul nostru de aseară, e al naiba de obositor lucrul ăsta cu propria persoană! (Hai să nu facem o credință din asta, Maria!) Tu ai săpat căi neuronale 39-49-59 de ani (Banii sunt ochiul dracului, banii se fac foarte greu, doar hoții au bani, doar combinatorii fac bani, doar bărbații știu să facă bani, TREBUIE să muncesc pe brânci ca să fac bani, TREBUIE să mă sacrific ca să fac bani, bla, bla, bla, bla) și acum vrei cărări verzi, presărate cu profit inimaginabil de luni pe joi. Nope, nu se poate!

Și mă apucase și pe mine amock-ul și luasem iar biciul din cui! Nu ăla de sex, ăla de autoflagelare. Și au început gândurile, ca hamsterul în rotiță: Ah, Maria! Iar ai rămas în urmă! Iar ai mai cumpărat tu încă un curs și ai aruncat banii pe fereastră. Tare deșteaptă mai ești! Iar nu ești disciplinată. Ia uite, cum ai trecut prin 3 module și nu ești milionară în EURO? Păi ce facem aici, Maria?!

Noroc că toate gândurile astea au venit buluc peste mine în timp ce ascultam modulele 4, 5 și 6, în timp ce o plimbam pe Ana în Parcul Circului și o auzeam pe Crina în căști, printre soare, printre frunze.

Și atunci am realizat! Mujer! Fii blândă cu tine! Fii bună cu tine! Ai compasiune pentru tine, cum ai pentru prietenele tale cele mai bune!

Tu până la 20 de ani ai fost ipohondră. Și, în câteva luni, ai renunțat pe viață la ipohondrie. În câteva luni, după DOUĂZECI de ani!!! Și de atunci este NON NEGOCIABIL că ești sănătate radiantă!

Tu până la 28 de ani ai fost Maica Tereza și o victimă și ai încercat să înveți, să salvezi, să ajuți mai întâi pe toată lumea și mai apoi pe tine. Ți-a luat UN AN să înțelegi de ce faci asta și să îți schimbi mindsetul. După DOUĂZECI ȘI OPT DE ANI. Și este NON NEGOCIABIL de atunci că ai grijă de tine, că îți umpli paharul, că ești putere, că ești iubire, că ești suficientă, că nu ai nevoie să salvezi pe nimeni ca să fii iubită, primită și acceptată, exact așa cum ești.

Tu până la 25 de ani ai avut senzația că toată zona de dezvoltare personală este pentru cei slabi, pentru cei defecți, pentru momentele de criză, este temporară, este pentru cei care nu mai termină cu trauma o dată! Până când ai avut epifania aia din intersecție de la Lujerului, mai ții minte? Când ai realizat că WOW!!! DAAA!!! TU vrei să te cauți, să te înțelegi, să citești, să înveți, să te dezvolți până închizi ochii! Și de atunci adevărul asta al tău a devenit NON NEGOCIABIL!

Și, poate cea mai frumoasă schimbare din viața ta a venit atunci când ți-ai scanat corpul și ai văzut cât e de negru și de greu și de îmbâcsit când îl hrănești cu frică, cu gânduri negative, cu judecăți, cu bârfă, cu otravă. Și ai ales opusul. Tot timpul opusul. Tot un douăzeci de ani aveai și THE BRIGHT SIDE OF LIFE a devenit realitatea ta, NON NEGOCIABILUL TĂU. (Când uit și o iau pe arătură, fac un efort conștient și revin în lumină.)

Și nici măcar nu știai că acest NON NEGOCIABIL este un concept, că așa ceva există. Pur și simplu îți ascultai interiorul.

Și atunci cum vrei tu, Mărie, ca relația ta cu banii să se schimbe de luni până joi, dacă tu doar ai tatonat zona asta până acum, dacă doar ai trecut cu degetul pe la marginea oceanului, dacă doar ai privit cu supremă admirație la Iubitu’ Manifestatoru’ și dacă doar ai zgâriat pojghița de platină a infinitului abundenței. Și atunci m-a lovit! WOW!!! Acum, la 39 de ani, este T 0 al relației mele SĂNĂTOASE cu banii, este borna kilometrică la care o să mă uit peste 3-5-15 ani și o să zic: Mujer, ce NON NEGOCIABIL SUPERB ți-ai setat în relația cu abundența financiară!

Sunt bogată! Sunt bogată! Sunt bogată!

Mulțumesc, Crina Fantastică, cu energie cât Oceanul Pacific! ❤ ❤ ❤ Mi-ai schimbat viața! Radiez recunoștință și apreciere! Muțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.