Bunătate necondiționată

Doamne doamne doamne, câte „coincidențe” magice mi se întâmplă de pe 1 ianuarie încoace, pentru că eu le chem și le văd și le aud!
Meditația de azi din cele 21 de Abundență ne invita să facem gesturi de bunătate necondiționată față de persoanele cu care interacționăm. Să vorbim și să scriem frumos, să zâmbim, să cedăm un loc, să cedăm o bandă, să ridicăm un coș de cumpărături, să cumpărăm o floare, să oferim o îmbrățișare. Gesturi simple, gratuite și care ne ridică starea de bine.

Și tot azi am ajuns și eu la un filmuleț din 19 decembrie cu clasa lui Mescu Pescu, la care mi-au dat lacrimile. Filmul a pornit de la proiectul lor Pay a compliment.

Practic au avut o săptămână înainte de Crăciun, în timpul căreia oricine putea lăsa un compliment pentru un copil sau adult din școala lor într-o cutie dedicată. Și la final de săptămână și-au primit fiecare bilețelele cu vorbele frumoase și, bonus, în clasa lui Ștefănică Coadă de Pisică fiecare copil a fost pus pe un scaun, cu spatele la tablă, iar colegii și profesorii i-au scris cuvinte frumoase potrivite lui. Doamne ce fățuci emoționate adorabile! ❤ ❤ ❤

Iar Copilul Nostru Drag și-a sfârșit cuvântarea așa: When someone does something kind to me I feel happy and I’m sure they feel happy too.

You bet they do, Iubire!

Dragostea, Bucuria, Bunătatea fără urmă de așteptare, toate ridică vibrația până la cer și înapoi de un infinit de ori! ❤

Ei

Vă provoc să faceți în seara asta un exercițiu (pe care l-am învățat în Bali) plin de iubire și bunătate: Dacă sunteți o familie de 4-5-6-7 și mai bine. Dacă sunteți voi și pisica, scrieți câte un mesaj către 3 persoane, scuzele nu se acceptă 🙂

SO: legați la ochi, pe rând, fiecare membru al familiei. Și doucemeeent, în jurul lui/ei, îi șoptiți în urechiușe pentru ce îl iubiți/apreciați NESPUS pe lumea asta.
Cu prezență completă, vă rog! Și cu vorbe dulci, personalizate.
Apoi când primii 3, să spunem, au terminat complimentele (pot fi unul, două, cinci, nouă de fiecare) îl legați la ochi pe al doilea (poate aveți ochelari de somn sau dacă știți că nu e tentat să trișeze îl rugați să închidă ochii frumușel) și începeți să turnați miere în căpușor și tot așa. Să nu care cumva să jucați cartea cu „Le spunem doar copiilor, că noi suntem bătrâni!”

Vă garantez ELECTRICITATE din degetele mari de la picioare până în vârful firelor de păr. Cu toții ADORĂM să fim apreciați, iubiți, cuibăriți.

Cu IUBIRE,

Maria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.