Un an nou minunat

Săptămâna asta, tot fără să realizez, am trecut prin 3 procese de An vechi An nou.
Joi seara la Yoga Feminină, vineri seara la Minunatul Cerc de Femei și azi la atelierul de carduri Points of You cu Iubita de Norica.

A început superb anul ăsta pe 31 spre 1 noaptea, când am avut chemarea să mă uit prin toate pozele din 2019. Și mi-am dat seama, încă o dată, ce an fabulos și plin doldora de dezvoltare personală am avut, cu săptămânile triste din octombrie și noiembrie cu tot. Pe care le-am plâns, le-am integrat și am mers mai departe cu recunoștință pentru tot binele și frumosul din viața mea. După 10 ani de dezvoltare personale reușesc să văd astfel de episoade ca pe felii de viață și să merg mai departe.

Așa că joi, vineri și azi a venit atââât de curgător să las deoparte tot ce am de lăsat din trecut, să spun un MARE MARE mulțumesc pentru tot ce trăiesc și să manifest din ABUNDENȚĂ 2020-ul.

Noi

Și azi a fost ca o încununare revelatoare a ceea ce am lucrat în ultimii 10 ani. Sunt WOW-uri și AHA-uri care se întorc la mine MAGIC ori de câte ori le las.

Cardurile astea 3 au ajuns în mâinile mele:

Carduri Points of You

Din primul am simțit o explozie, o deschidere, o călătorie superbă, în urma căreia eu am renunțat de 10 ani deja la vina de a mă căuta și mă bucur din TOATĂ INIMA MEA de capul solar din spatele fermoarului. De ce e dincolo. De ce făptură minunată a ieșit. Mă și vedeam alergând desculță pe iarba din spate!

În al doilea card mi-a venit răspunsul care îmi vine de așa de multe ori la finalul exercițiilor mele. IUBIREA. I U B I R E A. Necondiționată. Liberă. Părintească. Pentru familia mică. Pentru familia mare. Pentru prieteni. Pentru oraș. Pentru țară. Pentru întreaga planetă. Iubirea sexuală. Iubirea senzuală. Iubirea curcubeică. Iubirea unicornicească. Iubirea idilică. Iubirea abandonată. Din ea derivă toate. Așa reiese din inima mea.

Iar ultimul card mi-a arătat împăcarea cu strămoșii mei. Cu mama, cu tata, cu mamaia Domnica, cu tataie Georgică, cu mamaia Lenuța, cu tataie Gogu. Cu tot ce au știut și știu ei să facă, cu magia dinăuntru pe care au lăsat-o să transpară mai mult sau mai puțin, cu semințele pe care le-au sădit fiecare în mine și cu părticele din ei aflate acum în corpul meu, bucățele pe care le-am folosit pe tot parcursul acestei formidabile călătorii în care mă aflu.

Cum zicea tema de ieri de la Cursul de Abundență:

„Îmi rog strămoșii mai puțin prosperi să mă binecuvânteze și să îmi permită să fac lucrurile diferit, iar pe cei prosperi să mă inspire.” Cu pace și acceptare și iubire trecem marea. 🙂

Și uite cum răspunsul, puntea, vasul bun care pune în comun trecut, prezent, viitor, oameni, spații, întâmplări e IUBIREA.

Sunt TERIBIL de recunoscătoare pentru cercul din care fac parte, pentru călătoria mea, pentru fiecare zi pe care o trăiesc într-un mod conștient, pentru tot ce materializez.

Pe Iubita de Andreea o găsiți aici.

Pe Prietena Mea Nora o găsiți aici. Este terapeut cognitiv comportamental și oferă terapie pentru adulți și copii, cupluri și familii 🙂 Toate răspunsurile, MAGIA și puterea sunt în noi. Dar uneori e nevoie doar de o persoană cu har care să ne ajute să ni le punem în palmă. Sau în inimă. Și Nora are tot darul pentru profesia aceasta. ❤

Cu IUBIRE,

Maria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.