De ce să inițiez eu?

ADOR să povestesc cu Iubitul Frumos! În puținele momente în care ne auzim gândurile, în mașină sau în casă, pogodim (ce facem?), planificăm, facem bilanțuri, împărtășim lucruri cu care ne e dificil și tot așa.
Și în ultimele zile din decembrie povesteam cum e nevoie să tot inițiem noi. Întâlniri, să menținem relații, să fim locomotive, că dacă nu facem noi nu se întâmplă bla bla bla bla bla.

După care mi-am adus aminte ce spunea Stutz. Că dacă încă îți mai pui întrebarea de ce este nevoie să inițiezi tu (o întâlnire la cafea, o seară cu fetele, un prânz cu nașii și finii, o ieșire cu părinți și copii) înseamnă că nu ai înțeles nimic!

Just do it, on and on and on and on. Pentru că TU ești în primul și în primul rând cel care are de câștigat din fiecare interacțiune socială meaningful.

Așa că după ce am luat hotărârea de fi locomotivă în continuare cu 0 întrebări atașate, am inițiat și tot inițiat. Prânzuri, seară cu Cercul de Femei (iubesc energia grupurilor de femei, indiferent că se adună să facă meditații dinamice sau să toarcă lână), cafIa, orișice.

Și ce să vezi, surpriză (not!) alte persoane au început să inițieze invitații care să mă includă pe mine.

Relațiile, ca și banii, sunt un super schimb de energie! Cu cât ții mai strâns de frâu și înfiletezi mai bine capacul de la oală, cu atât rămâne totul blocat în sfera ta.

Menționez așa însă: că de ani buni m-am educat să îmi fac partea mea fără agende în spate. O fac cu iubire și atât. Dacă propun ceva și celălalt zice nu, poate, ne vedem la Sfântul Așteaptă, nu iau nimic nimic personal. Poate mai încerc o dată sau de două ori și gata. Some things are meant to be, others not. Și timpul le cerne pe toate. Iar eu lucrez de ani de zile cu mine ca totul să îmi vină cu ușurință și 0 opinteală, cu super focus pe partea plină a paharului.

Credit foto: Picturesque by Andreea Lungu

Cu iubire de flow și de oameni,

Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.