Să fac!

Natura mea (dresată) este de DOER. Să fac! Să fac! Să fac non-stop. Așa am fost crescută, cu ideea că A STA e ceva fUarte rău. Nu știm de ce, dar nu se stă!

Doar că eu sunt o manifestatoare-generatoare, conform tipologiei mele human design. Printre altele, asta presupune că funcționez la parametri optimi atunci când lucrez iau pauză să mă încarc, lucrez iau pauză să mă încarc. Și este perfect în regulă așa, nu însemană că sunt vreo loază, supra hedonistă și alte etichete inteligente. Înseamnă doar că așa dau eu tot ce am mai bun.

Intru în rotița de DOER fără să clipesc și fără să îmi dau seama, cel mai ușor, când fac ceva ce îmi place. Aș lucra NON STOP. Vin idei pe bandă rulantă și le-aș pune în practică 9 pe zi, în fiecare zi.

Și fix în perioadele astea e nevoie mai mare să mă observ.

Ca azi… 🙂
Nici bine n-a plecat Draga de Lia de la noi, că au și venit ideile năvală în timp ce o alăptam pe Ana întru somn.

Să îmi notez și asta și să îi scriu și lui X și să îi plătesc și lui D și să nu uit să îmi pun în calendar C, dar ar fi bine să fac și un orez cu lapte pentru când vin băieții, nu care cumva să uit de workshopul ăla pe care l-am lăsat în limbo, tu ru ru ru ru, tu ru ru ru ru, tu ru ru ru ru. Zburau gândurile prin mine cu viteza unui tren care leagă Tokyo de Osaka.

Asta până m-am pus pe STOP și mi-am zis (de la o vârstă încolo vorbești și singur, aia e!): WOW WOW WOW! N-o să faci nimic din toate astea. Hear me out! But but but… Eye contact, Maria! Eye contact!

Ba uite, poți să scrii ideile pentru că sunt foarte bune și merită reținute. Apoi te pui frumos pe mod avion (But, but. but…) și faci o clasă de Yoga cu Adriene. Este în regulă că nu ai intrat pe 1 ianuarie. E OK, be gentle and loving with yourself, ai tot timpul din lume să intri azi însă și să pui orice altceva pe pauză! No comments, please!


But but but…

Și am intrat și M-AM ÎNDRĂGOSTIT de femeia asta ușoară și amuzantă! ❤ ❤ ❤

Și mi-a prins extraordinar de bine. Și pot relua totul de unde am lăsat cu mai multă sevă și vitalitate în pahar acum. 🙂

P.S. Ce fac ZILNIC ca să mă încarc: fumigație și aromaterapie, prezentă la cum se simte. Și îmi pun muzică și sunt atentă la cum se schimbă starea mea.

Ce fac săptămânal: masaje, yoga, kineto, plimbări, îmi cumpăr flori.

Cu iubire de Sine (care este diferită de narcisism), de ADRIENE și de Oameni,

Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.