Cuvântul anului 2023: VITALITATE

Ieri am avut o zi tare bună!
Pe somnul Anei am stat în soarele cipriot și am lucrat două ore.
Am ascultat intro-ul Amoyey pentru masterclass-ul de zilele astea, am pregătit evenimentul din 7 ianuarie, mi-am făcut planuri pentru Maria Solară și m-am gândit cu multă recunoștință la tot ce avem și la tot ce construim zi de zi.

Și în flow-ul ăla a venit tare ușor alegerea cuvântului pentru anul ăsta, cel care mă va guverna.

Revin imediat la el.
Dar vă spun și ce cuvânt mi-am ales ca patron pentru 2022: MAGIC.
Și, Doamne Dumnezeule, 2022 chiar a fost magic din atât de multe puncte de vedere. Am realizat în 2022 cât nu am realizat în niciun an până acum, doar pentru că ne-am dat voie și am crezut că este posibil și că merităm. S-au aliniat, în multe cazuri, toate stelele, planetele, mușchii de copac și insectele, de zici că le-a luat Marele Uriaș Prietenos și le-a pus cu mâna, ca într-un puzzle. Și asta, prieteni, chiar este MAGIC.

Revenind la anul ăsta bun, care abia se așează, cuvântul pe care l-am ales pentru el este VITALITATE. Și mă refer aici la vitalitate corporală, mintală, a spiritului.

Vitalitate pentru mine înseamnă mai mult decât sănătate radiantă, înseamnă sevă și poftă de viață. Și din experiență știu că atunci când ai sevă în vene și chef de viață în pântec, ai și poftă de sex, ai și poftă de muncă, ai și poftă de întâlniri noi, de sincronizări divine. Îți curge creativitatea prin vârfurile degetelor de la picioare, vine ușurința și te urcă și coboară dealuri, vine echilibrul și îți cerne tot ce nu îți mai servește, vine iubirea și îți îmbracă toate capsulele de lumină din corp și din aură, vin păsări mii și mii și stele făclii și îți luminează calea.

Corpul nostru este un vehicul ABSOLUT MAGIC! Și cânt îl ținem în vitalitate creăm tot ce ne propunem cu muuult mai multă ușurință.

Iar eu plănuiesc să îl țin în vitalitate cu fără (vorba copiilor mei) gluten, zahăr și alcool, cu un soi de intermittent fasting, cu plimbări, cu yoga de 2 ori pe săptămână, cu kineto o dată pe săptămână, cu masaje de două ori pe săptămână și cu multă iubire și prezență.

Ahooo! Mulțumesc, s-a-nplinit, s-a-nplinit, s-a-nplinit!

Cu iubire, Maria Vitală ❤ ❤ ❤


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.