Cum a fost la detox în Thailanda

Încep prin a spune că în fiecare dintre cele 3 sarcini ale mele duse la bun sfârșit m-am îngrășat mult. Foarte mult! 31, 27, respectiv 26 de kilograme.
Am lucrat în Theta pe tema asta și am aflat că pentru a-mi proteja copiii. Oh, well! Nimeni nu-i perfect!
La Matei am dat jos tot într-un an. La Ștefan în 2 ani. La Ana, la 40 de ani, s-a mișcat tare tare greu treaba.
Pentru că dorm insuficient și pentru că am cu 10 ani mai mult față de ultima dată când am trecut prin asta… Poate.

Și cum știu deja când pot face lucrurile singură și când am nevoie de ajutor, am decis să plec la Moon Detox pentru restart.
Am mai fost la ei în decembrie 2019 și a fost easy peasy. Am dat fluierând 7 kilograme jos în 5,5 zile.
Și cum știam ce știu și pot să facă oamenii ăștia minunați, am împachetat Prunca și Mama și duse am fost.

Doar că de data asta nu a mai fost la fel de ușor!
Din câteva motive simple.

  • Am dormit aproximativ 5 ore pe noapte. Ceea ce pentru mine e infim.
  • M-am băgat ca Păcală direct la 11,5 zile de detox (incluzând curățarea ficatului și a vezicii biliare) și corpul meu a luat-o destul de personal și s-a pus ca un catâr în loc.
  • Stânga – dreapta se mâncau mâncăruri delicioase. Și oameni suntem și noi. Ne sucim gâtul după niște creveți bine trași în unt cu usturoi, când noi dăm peste cap shake-ul 4.

Am dat jos tot 7 kilograme. În dublul de zile. Dar sunt tare recunoscătoare și iau asta ca pe un dar oferit corpului meu și un bun punct de plecare pentru Maria in her 40s. 🙂

Ce se întâmplă propriu zis acolo?

Păi… Ai cel puțin o zi de adaptare la început cu mâncarea lor și cel puțin una la final, ca nu cumva să urci pe avion așa în colonul gol. Ideal e minim 2+2.

Și apoi începe partea fun. Iei pastile din plante de eliminare seara. Și sunt eficiente, nu glumă. La prima oră, la 7, bei un shake cu psilium, argilă și ierburi. Apoi pleci cu bicla o oră ish, să pui tot digestivul în mișcare.

La 8.30 ai pastile din plante, tot pentru eliminare, ai ghicit. La 10.00 ai shake. Uhuuu!
La 10.30 ai yoga. Am IUBIT fiecare ședință cu Luck. Și nu sunt deloc ironică aici!

La 11.30 ai pastile, din nou. La 13.00 shake. La 14.30 ai pastile. La 14.50 ai juice (care era preferatul meu!).

La 16.00 shake. Imediat după shake – clismă. Cu, hold your horses and anuses, 15 litri de apă și cafea. Auto-administrată, slavă Cerului. În ritmul tău, în patul tău (nu chiar!) și pe muzica ta!
La 17.00 (faceți voi socoteala cât dura clisma) ai saună cu ierburi, genială.
La 17.30 pastile și energy/longevity shot.
Și la 19.00 ai supa cremă caldă. Pe care am urât-o din tot stomacul meu tura asta. Și în ziua 6 am ieșit în stradă și am anunțat că fie îmi dau o altă opțiune, fie nu mai mănânc nimic seara. Mi-au dat legume la abur. Ziceai că l-am prins pe Iisus de glezne!

Și tot programul ăsta îl înmulțiți voi cu 10. Plus o zi jumate de curățare de ficat. Când am crezut că mor. Și cel mai probabil am scos doar o amărâtă de pietricică. Nu beau, nu fumez, nu mănânc porcării, ce salbe să scot?

Mi-a fost dificil, după cum spuneam. Dar, ca întotdeauna, eu îmi fac un buchețel din tot ce-i mai bun, pun focusul pe asta și merg mai departe.

Preferatele mele au fost masajele! Nu există dată să nu merg în Asia și să nu mă îmbrac în masaje. Fac unul pe zi, în fiecare zi, să îmi ajungă pe o măsea!
Dincolo de thailandez, ca la mama lui acasă, am făcut cu ulei, maia (masaj abdominal, care se face DOAR în detox) și tok-sen sau tapping, un masaj foarte special cu ciocan și daltă, pe care nu l-am mai întâlnit niciunde în lume, decât la Luck.

Pe lângă masaje am adorat drumurile cu bicla cu Ana pe spate, statul în tălpile goale 10 ore pe zi, legumele și fructele genial de gustoase, când am avut voie să le mănânc și dragostea și grija lui Moon, Luck, Vi vi, May și Sunny pentru noi 3. ❤ ❤ ❤

Ca o prințesă m-am simțit! De Ana nu mai zic! Era păpușa satului.

Vă recomand cu super iubire detoxul lor. Să știți însă din start la ce vă înhămați. Și să vă luați un minim de 10 zile la fața locului, căci dacă tot ajungeți e și păcat să nu vă faceți cadoul ăsta MINUNAT pentru sănătate!

Dacă vă hotărâți să mergeți, îmi puteți scrie aici și vă pot da tips and tricks-uri despre zbor, viză, monedă de avut cu sine etc.

Cu iubire de sănătate radiantă,
Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.