Un an și jumătate de țâtă

Azi Ana împlinește 1 an și jumătate de viață cu noi toți și de țâtă cu mine.

Am scris aici puțin despre începutul nostru cu mame donatoare magice. ❤

Ideea este că am hipoplazie mamară și că pot să stau și în fund și în cap și în ce vreau eu, nu am lapte matern suficient. Am luat și 12 pilule de More Milk zilnic cu câte 2 litri de ceai de goat root zilnic (combinația asta scoate laptele și din morți) și nope, nu, nada. S-a mișcat acul centimetric.

Dar iubirea de femei este o inimă mare, luminoasă, pufoasă, susținătoare și sunt extrem extrem de recunoscătoare pentru tot procesul nostru! ❤

Update-ul este că suntem 22 (DOUĂZECI ȘI DOUĂ!!!) de femei care am hrănit-o și o hrănim pe Ana cu laptele nostru și că până la 6 luni am alăptat-o noi toate exclusiv.
Ce drum a mai fost și acela, Doamne! ❤

După 6 luni am oprit căutările active. Și am primit cu iubire doar când am primit cu iubire. (Fiți fără grijă, de fiecare dată am povestit despre analize.)
Și azi, la 1 an și 6 luni de Pruncă, încă primim lapte periodic de la Iubita de A. Și încă o alăptez zilnic, așa cum am eu Lapte pentru Ana
Pe Ștefanul Motanul l-am alăptat până la 2,9 ani, când am bătut palma și am încheiat contractul. Ce zi frumoasă a mai fost și aceea, Doamne! ❤

Sunt tare curioasă când o să bat palma cu Ana Banana 🙂 Până atunci sunt tare bucuroasă pentru fiecare picătură de „pept”, cum zice străbunica.

P.S. Aceasta este doar o postare de drag, în niciun caz o recomandare sau și mai bine, încă o piatră de moară legată de gâtul mamelor (primipare).
E tare tare important să ne ascultăm instinctul, să ne onorăm corpul, să cerem ajutorul specialiștilor și să contribuim la mediul protector și armonios al familiilor noastre.

Cu iubire,

Maria Solară

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.