Bărbatul Meu Interior

Din 2017, de când merg prin toate taberele care îmi cad pe inimă, la toate evenimentele de dezvoltare personală și la toate weekendurile prelungite eu cu mine, le-am cam fumat pe toate.

De fumat fizic nu am fumat nimic și nici de băut nu am băut altceva decât cacao cu condimente, but you get my point. Am trecut prin cam toate exercițiile scuturătoare, teribil teribil de incomode, dar complet transformatoare.

DAR de fiecare dată mă duc cu inima deschisă, cu prezență, cu iubire și cu dorința de magie!

Vineri am fost la Draga de Lia Bolte. Nici nu știam la ce mă duc, eram obosită și cu durere de burtă de la menstruație și prea multe cireșe, dar m-am dus.

Am acest cerc cremos de femei la care nici nu mă obosesc să citesc descrierea și mă avânt.

Am lucrat relația dintre bărbatul și femeia interioară. Și părea o chestie super ușurică așa, de vineri seara, la final de săptămână plină.

Dar am lăsat pixul să scrie singur, când a fost de scris și ce să vezi! Au ieșit păsări după păsări și iepuri după iepuri.

Am realizat așa, printre altele: că până în 2017 am fost foarte masculină (în vestimentație, în poziție corporală, în gesturi, în limbaj etc.) și din 2017, după ce am descoperit feminitatea în lume, wow!, parcă am îngropat dragul și bunul meu bărbat interior într-un coș din ăla de dresat cobre și i-am pus capacul, pe veci. Și am mai avut revelația că îl scot, normal că îl scot, dar scurt, brutal, repede repede, să nu se prindă nimeni, pentru că… wow!… dacă nu mă primesc oamenii așa francă, fermă, action oriented, doer. Mama mia, Maria!!! O țineai de mult acolo?

Seara am ajuns târziu, dar dimineața i-am povestit cu bucurie Iubitului Meu Frumos ce a ieșit din mine. NU MAI POT DE DRAG să desfac firul cu el după evenimente și să mă arăt vulnerabilă, raw, în fundul gol (aveam pijama!), toată. Asta înseamnă dragostea! 🙂

  • Dar nu ți se pare misogină treaba asta?
  • Ce anume?
  • Că bărbatul e numit cel care face acțiunea și se ocupă de bucata concretă?
  • Doamne, nu, deloc! Uite, am dansat în oglindă și mai mai că mi-au dat lacrimile de cu cât de multă iubire și bucurie ne-am dansat femeia interioară și eu și partenera mea. E atâta frumusețe în feminitate și sunt atâtea daruri în noi, încât eu ador că sunt femeie.

Și zici că ce mare scofală un eveniment din ăsta ușurel, de vineri seara…

Suntem femei cărora ne este foarte greu să renunțăm la testiculele energetice, suntem femei cu pene în păr, despletite, iele, suntem femei care încercăm să le împletim armonios pe ambele. Și ce frumos și cald și pufos e tot procesul ăsta când suntem prezente și conștient and we just show up. EVERY GIVEN DAY!

De acolo începe tot. De când facem prezența. ❤

Cu iubire de bărbatul și de femeia interioară,
Maria Bucuria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.