Care-i partea bună a poveștii?

Covid was in our house. Again. De data asta am avut 3 din 3 copii infectați.
Acuma, dacă ne place să facem copii, csf?

M-am întors eu frumos din Barcelona. S-a întors frumos soțu’ de la golfu’ dânsului și am găsit un copil mare avariat. Ne-am păcălit și l-am încadrat la iar am mâncat Matei prostii cât am fost plecați și am pierdut 3 zile cu PCR-ul. 3 zile în care Marele Blond le-a pasat și fraților, darnic.

Nu ne-am panicat nici de data asta, ce să vezi. Și pare că nici băieții. Ba chiar s-au organizat mult mult mai bine decât data trecută.

Matei a avut simptome vreo 3 zile, dar după alea 3 zile a făcut beef jerky 3 ture (MAESTRU este băiatu’ meu mare!), a împodobit TOATĂ casa și pe la vecini (glumesc cu vecinii – fUarte disciplinați sunt din punctul ăsta de vedere al siguranței), au făcut 3 ditamai bath bombs, pe care le-au consumat în 2 băi, au plantat grâu de Sfântul Andrei, au pictat decorațiuni (doar nu eram nebună să le cumpăr de-a gata, cum mi-au cerut), au turnat lumânări, au ABUZAT mingea de pluș a surorii bebeluș, au întors casa cu fundul în sus și în jos de 5 ori pe zi și au făcut glume cot la cot cu noi despre Covid.

Ce vreau să zic este că DA, e un subiect foarte sensibil, dar nu ne-a împiedicat nimic să schimbăm perspectiva și de data asta și să luăm ce-i mai bun.
– Băieți, certificate verzi pentru toată casa și lămâi organice în ceai!
Îmi place MULT MULT MULT de tot cum ne-am educat deja de peste 10 ani să căutăm DE FIECARE DATĂ partea bună a lucrurilor și cum pentru băieți (și acuș pentru Ana) este deja în sânge treaba asta.

Se simte foarte bine în corp, dar mai ales în cap! ❤

Cu iubire, Maria


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.