10 tehnici către o viață plină de magie

Acuș acuș trece și ianuarie și acuș acuș nasc și nu mai apuc să scriu despre workshopul ăsta minunat la care am participat la începutul lui decembrie cu Draga de Crina. ❤

Încep prin a zice că nu toate zilele mele sunt pufoase și voluptoase și savuroase din sculare în culcare, deși mi-aș dori nespus. Nu e nimic magic în certurile zilnice cu copilul mare pe subiectul ecran, spre exemplu. DAR, taman de asta am nevoie să fac ceva, oricât de mic, pentru mine zilnic, să fiu bine cu căpșorul și să nu văd roșu în continuu când îmi sunt apăsate butoanele MARI.

Și m-am obișnuit să FAC. ZILNIC. ORICÂT de puțin, pentru mine! ❤

Minunata Crina ne dă 10 chei pentru zile mai împăcate cu noi înșine. Pe unele le foloseam deja de niște ani, pe altele plănuiesc să le hrănesc din ce în ce mai mult.

Here we go 🙂

1.     Recunoștința! Starea la care avem acces mereu, starea prin care trăim pe un pământ fertil. O practicăm dimineața și seara. Și putem porni de la lucruri de bază. Mulțumesc că am 10 degete, păr, toate organele etc. Luăm lucrurile de-a gata și începem să le apreciem abia când le pierdem.
Pe măsură ce vom practica, vom vedea că focusul nostru este pe toate lucrurile pozitive din viața noastră, care vor crește crește crește verzi și sănătoase. Am observat în jurul meu că mulți dintre oameni funcționează într-o stare de nemulțumire (aproape) permanentă, în negativism și nu se poate. Pur și simplu refuz așa ceva și merg mai departe. Este foarte la îndemână să te plângi. Este puțin mai solicitant să lucrezi cu tine, dar recompensele sunt FABULOASE.

2.     Journaling. Putem scrie gânduri, probleme, idei, întrebări. Îmi pun o întrebare și mă gândesc cum ar răspunde The Highest Maria. Pot scoate emoții profund negative la suprafață și soluții profund pozitive, dacă îmi imaginez ce ar spune/ considera My Highest Best Self.

3.     Setarea INTENȚIILOR! Cu cât intenția mea este mai ecologică, mai benefică pentru mine și pentru cât mai multă lume din jur și cu cât este mai clară, cu atât am mai multe șanse să se întâmple. Este strâns legată de credințe: Dacă avem o credință de tipul „Toți bărbații sunt proști.”, „Banii sunt ochiul Dracului.” etc. etc., Universul, creierul, ființa noastră va vrea să ne dea dreptate. 

4.      Eliberarea de energii care sunt putrezite, care nu ne mai servesc și le ținem lâncezite acolo în stomac, să spunem. Putem face asta prin iertare, prin dans, theta, shaking, TRE, meditație, orice ne priește.

5.     Ridicare energiei și vibrației din corp! Putem dansa. Ne putem face un playlist. Putem face yoga sau o plimbare, putem merge la sală, la tenis, la golf, pe o plajă, pe un fotoliu, cu o carte și un ceai etc.

6.     Înlocuirea gândurilor negative. „Eu nu sunt gândul meu!” putem spune. Și ne putem delimita: „Mi-a venit un gând un anxios. Dar asta nu înseamnă că eu sunt o persoană anxioasă.” Separăm clar gândurile noastre de etichetele pe care ni le punem. Conștientizăm că nu tindem către perfecțiune, că gândurile negative sunt normale, dar stă în puterea noastră să ne separăm de ele și să le compensăm cu două gânduri pozitive.

7.     DETOX de persoane. Cât din energia mea pot dedica unor persoane toxice, care mă storc, mă descarcă? Eu una, ACUM, foarte puțin, din fericire. Fac curat constant în relațiile mele și îi țin aproape pe cei care mă încarcă.

8.     Legătura dintre corp, minte și suflet. Ce mănânc, ce gânduri consum și pe ce frecvențe intru. Cu ce emoții mănânc, cât de prezentă mănânc, în ce stare mă aflu atunci când mănânc, mulțumesc pentru ceea ce mănânc? Care sunt emoțiile cu care mănânc? Cu ce gânduri îmi hrănesc mintea? Cum am grijă de sufletul meu?

9.    Exercițiile de respirație. Prana Yama. Vai, ce diferente minute văd la meditație și la Yoga ÎNAINTE și DUPĂ respirație. E fantastic ce poate face un creier oxigenat, relaxat.

10. Meditație. Aici putem începe cu 5 minute (cu 2, hai) și continua până la 2 ore pe zi, dimineața pe stomacul gol 🙂 Tot văd interviuri cu oameni de succes (a se citi în notă personală), care își încep zilele așa.

Namaste, Crina Dragă! Scriu aici pentru mine și pentru alți oameni frumoși, care vor să pășească pe cărări neuronale noi, verzi, fragede, benefice.

Cu iubire, Maria

Un gând despre „10 tehnici către o viață plină de magie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.